Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto på en trött Ida


Nu har jag accepterat

så efter flera veckor

har jag accepterat

och min kropp lärt sig

vad och hur det är att leva

på svältkost

fyra veckor till

måste jag klara av det

jag kämpar

jag vill inte ha den värk

som bråcken ger mig

längtar tills allt är över

det får bli den vanliga vardagen igen

jag är med när ab

ndra fikar

jag dricker kaffe

flyttar undan smörgåsar och kakor

om det kommer för nära mig

jag har inget val

vill ju börja må lite bättre

det räcker så väl

med alla andra krämpor jag har

nu väntar jag på morgondagen

som jag ska tillbringa

några timmar

med mina fyrfota vänner

dom är min livlina

när allt känns mörkt

när allt det här är över

och jag mår bra

då ska jag fira det

med mina vänner

vad vi ska göra

är ännu en hemlighet

 

anits 12 februari 2017




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-12 23:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra att du orkar och har accepterat ..Hoppas att det blir till det bättre för dig..varm kram
2017-02-16

  Larz Gustafsson VIP
Den där kampen kan jag som diabetiker identifiera mig med.
2017-02-14

  Ann V Åhsberg VIP
Bra kämpat, lycka till!
2017-02-13

  Bibbi VIP
Lycka till att hålla ut!
2017-02-13

  ULJO
Precis. Jag önskar dig också allt gott
2017-02-13

  aol
Kram vännen önskar dej allt gott,
2017-02-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP