Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egen hand


Onanera mera
sluta negligera
eller moralisera




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 295 gånger
Publicerad 2018-04-17 19:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
:-))
2018-04-21

    ej medlem längre
Som det sägs "Egen härd är guld värd"
Och här träffade Du mitt i prick med din roliga och tänkvärda vers

Tack
2018-04-19

  Quasimodo
Bra och öppet för naturliga!
2018-04-17

    ej medlem längre

Så ska det va
2018-04-17
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP