Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SUCCÉ - limerick

En yppig äldre kvinna från Flen

rakade snippan hårlös och len

blev sugen på dans

troslös öka sin chans

göra succé på köttmarknads scen




Bunden vers (Limerick) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-16 17:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
"BRAVO" :)
2017-02-20

  ULJO
Ha ha den var bra
2017-02-16

  Rise Little One
Det är allt annat än succé...
2017-02-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra, lite tragisk limerick som förmedlar längtan och saknad!
2017-02-16

  M.Eta
Finns många sätt att bli uppmärksammad på! fyndig text.
2017-02-16

  Onomatoprofet VIP
Blev hon uppraggad av hen?
2017-02-16

  alicja lappalainen VIP
rakade snippan hårlös och len... känns tragiskt
2017-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP