Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Attans

Det snurrar, världen i spinn
Jag på den, vill kräkas
Det går en eld genom kroppen
Jag i den, vill brinna upp
Det felas, måste repareras
Jag vid det, i ursäktandes stund

...förlåt

© Björn Blomqvist 2017




Fri vers av Björn Blomqvist
Läst 278 gånger
Publicerad 2017-02-13 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist