Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen hem

Jag kan jobba och va skötsam, jag lovar och svär
Men jag skulle ju aldrig palla
Att liksom leva sådär
Dom säger kärleken är allt, men det tror jag inte på
Förlåt mig hjärter dam
Men jag går aldrig raka vägen hem.
Du vet att jag älskar det som vi har
För allt smör i Småland
Vill jag så gärna ha det kvar
Så låt oss mötas du och jag på samma nivå
Kom med mig, låt oss ta den långa vägen hem...




Fri vers av Julian Carax
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-13 10:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivit
2017-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Julian Carax
Julian Carax