Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOLFÖRMÖRKELSE

 

Solen

låste upp mörker

 

dagen

ljussatte själen

 

som gick från

djupa dalen

 

upp till

bergets topp

 

sträckte händer

mot himlen

 

bad om tillgift

för gjort och ogjort




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-15 17:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fin text!
2017-02-16

  M.Eta
Underbar text, raderna "gifter sig med varann"så fint.
2017-02-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som ger mig en fin känsla inom!
2017-02-15

    ej medlem längre
Ljuset och solen får känslorna att smälta och födas på nytt.
2017-02-15

  ULJO
Fin vävd poesi
2017-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP