Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Börjetecknet

Börjes Spedition, och Logistik.
Det är inte logiskt, att grannfrun, ja den tidigare frun, Gift med Tidigare Börje, nu tillsammans med Kurt. Men Tecknet är där. Kärleken, sambandet. Det som är, Det som Var. Hon har även en dotter med Börje, Och även en Son, med Börje. Det som var, Det som är. Kärleken ständigt närvarande. Kärlekens förgreningar, åt olika håll. Fastän Börje inte finns i livet, så finns Börjes barn det, Numera Vuxna. Ålder hemlig. För att, jag vet inte. Jag har inte frågat. Tordes inte. Har respekt för Birgit, att fråga om hennes barn. Har respekt, för hennes barn, att fråga, en sådan olämplig fråga. Det är inte, som att vi umgås. Fastän, Maria som Börjes och Birgits dotter heter, jobbar på bolaget, som hyr ut min lägenhet, har vi ett proffessionellt avståndstagande, och närmande till varandra. Logistik, som om det vore logiskt. Och där har jag mitt tecken, alla sambanden med Börje. Idag var tecknet en lastbil, och så får det förbli, är det inte konstigt, att även min bror jobbar inom lastbils,( logistiksektorn)? Det som var, Det som är.
Morfar jobbade också inom lastbilssektorn. En annan bror jag har, har tagit lastbilskort. Det som var , Det som är.




Bunden vers av Mim
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-13 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim