Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spillror

Ett rosblad falla,
nära gråten
Ett vågsvall,
den darrande känslan
En krypande ånger,
förgör, förstör...

© Björn Blomqvist 2017




Fri vers av Björn Blomqvist
Läst 248 gånger
Publicerad 2017-02-13 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist