Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livsstil



så fort du har fått
vad du suktat och stönat efter
infinner sig problem
med det du har fått

vi är inte gjorda
för att äga

vi är gjorda
för att inte ägas




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-13 15:36



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Ja, och man kan undra om tingen är gjorda för att ägas.
2017-02-16

    Sefarge VIP
Diktens ord är inget!
Utan andras ögon
att läsa/förlösa.
Mycket fördjupande
Klarenkelt skrivet!
Som den "renaste
lilla källåder"
:)
2017-02-14

  överlevaren VIP
Precis, människor är inga ägodelar!
2017-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP