Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla Hjärtans dag

Hon tittade på honom
på ett sätt som gjorde att alla såg

Hon log mot honom
på ett sätt som gjorde alla glada

Hon tog i honom
på ett sätt som gjorde alla varma inombords

Det är kärlek på lasarett

© Christer Johansson 2017-02-13




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-13 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP