Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla hjärtans praliner

foto Google

 

*******

Får jag bjuda dig?

Fyllda praliner är gott men...

jag har önskan om att

alla hjärtan skulle fyllas med omtanke och kärlek

till varandra varje dag under året då skulle

allting se annorlunda ut i världen

 

Hjärtekram till er alla!

 

 




Fri vers (Fri form) av rondell
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-13 23:38



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Tack!
2017-02-15

  DavidM VIP
Detsamma till dig!
2017-02-14

  Quasimodo
Stor kram till dig!
2017-02-14
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell