Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekshjärtan

 

Känner dina andetag i mina

och ditt hjärtas slag i mitt bröst

 

Låter mig legeras med din själ

till kärlekssångens mjuka röst

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Fem hjärtan VIP
Läst 549 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-02-14 03:33



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Det ligger en stor vishet i att bli till ett med föremålet för sin Kärlek - Man kan t.om älska Kärleken så att man blir Kärlek, eller älska universum så att man blir universum !
2017-02-26

  Karina"Kia"
Skrivet med hjärtat på sammetslent ark!
Du ger oss Kärleken på pränt<3

Vackert så man står på tå här inne<3
2017-02-20

  Alysse VIP
Kärleken allra vackraste är
Du beskriver det så fint
2017-02-19

  Bo Himmelsbåge
Tvenne hjärtan...
smälter samman till ett
Detta är Kärlek på högsta nivå
Där allt känns bra riktigt o rätt...
Då vill man gärna vara två...

Fin dikt som fångat essensen av sann Kärlek!
2017-02-17

  Lars Hedlin
En underbar dikt :)
2017-02-16

  Rise Little One
Kärlek klingar fint i denna text...
2017-02-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekens essens i få vackra ord.
2017-02-14

  Blått Norrsken VIP
Vackert i kärlek !!!
2017-02-14

  Solstrale VIP
Superbt med rosa röd cerise efterklang...
2017-02-14

    ej medlem längre
Du fångar kärlekens alla nyanser i din vackra text.
2017-02-14

  Fem hjärtan VIP
Ja ULJO så borde det vara och så är det också för oss..:-) Våra hjärtan har klappat för varandra alla dagar sedan vi träffades .. ! När jag skriver om olycklig kärlek är det gamla erfarenheter , andras erfarenheter eller påhittade erfarenheter.. Som en påminnelse till alla som tror någonting annat :-)
2017-02-14

  ULJO
Vid sann och äkta kärlek borde alla dagar gå i kärlekens tecken
2017-02-14

  Nils-Robert
En dikt spm passar så fint just idag, alla hjärtans dag.
2017-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP