Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halvvinter


Varken barmark eller snö
Ömsom frost, ömsom tö

Varken vinter eller vår
Ingen riktig årstid vi får

Vintern blir en halvmesyr
när klimatet gått över styr




Bunden vers (Rim) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-14 09:04



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Är glaset halvfullt eller halvtomt? - Jag föredrar halvfullt = våren är på väg! Vintergäckarna blommar och fåglarna börjar låta vårtokiga. Positivt!
2017-02-14

  Marie Å
Bra skrivet om nuläget.
Hoppas bara inte det går över till halvvår och sedan halvsommar...
2017-02-14

  Njord
Härliga rim och bra text!

2017-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP