Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

apatin




vi har ingenting att kämpa för
slåss emot

spöken andas oss i nacken
sin sövande
andedräkt
-273, 15

vi ser inte
som förblindade;
av apatisk rastlöshet
orkar vi inte vända oss om
och identifiera den levande döden
då den blivit en del
av oss själva;
gjort oss till
orörliga fartdårar
upptagna av tidslöshet

vi ser inte
vi ser bara ut
vi ser ut som om vi såg
det är så man ska se ut

vi ägnar oss
åt våra kroppar
låter spökena
sköta det väsentliga




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-14 10:35



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Tre procent, observera endast 3% bryr sig om det ytliga, men dock av de bilder vi får till oss via media 99% är dem som bryr sig för mycket om sitt utseende, dvs en snedvriden bild, dvs 97% bryr sig om vad som finns bakom pannbenet, men detta har media ännu inte fattat bara det.... Men dock detta faktum kvarstår att vi ska vara ödmjuka och tacksamma jämte kärleksfulla mot den kropp födelsen gav oss i gåva och förvalta den så att den inre skönheten inte rinner ut ur oss...
2017-02-14

  Staffan Nilsson
Snyggt!
Vi är rädda/blundar för döden

2017-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP