Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Teckning: Solstrale…


ALLAHJÄRTANSDAG <3 <3 <3

 

i mitt hjärta

har han en

särskild plats

 

han är i mitt sinne

 

har honom alltid

närmast hjärtat

 

kärleksögonkast

flyger mellan oss

landar i pupillen

pirrar i kroppen

 

sedan första ögonblicket

vi älskar varandra djupt

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-02-14 12:59



Bookmark and Share


  ULJO
Fin hyllning till denna kärlekens dag
2017-02-16

    Peter Söderqvist
Härlig text som andas kärlek och glädje.
2017-02-15

    ej medlem längre
Grattis till fin kärlekstext!
2017-02-15

  Blått Norrsken VIP
Fint i ömsesidig kärlek!
2017-02-14

  Mr_Solstråle
Älskar dig <3
2017-02-14

  Salvation Pepper
Gott!
2017-02-14

  Marita Ohlquist VIP
Underbar hyllningstext till hjärtevännen!
2017-02-14

  M.Eta
Härligt att få ha en sådan hjärtans vän.
2017-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP