Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


HAPPY VALENTINESDAY TO ALL OF YOU

 

all min kärlek

jag ger folket

 

du är viktig

 

önskar alla en underbar

ALLAHJÄRTANSDAG




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-02-14 13:04



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Tack!
2017-02-15

  Blått Norrsken VIP
Vilken stark bild du målat!!!
2017-02-14

  Blått Norrsken VIP
Tack omtänksamma du och detsamma till dig .
2017-02-14

  Valter Örn VIP
Tack detsamma ! Må solen lysa i ditt hjärta natt som dag !
2017-02-14

  DavidM VIP
Tack, detsamma önskar jag dig!
2017-02-14

  Salvation Pepper
Detsamma till Dig! :)

2017-02-14

    ej medlem längre
Tack detsamma till dig. <3
2017-02-14

  Marianne Räf
Eva, - DU är Viktig, - med eller
utan - allfolkens kärlek. Önskar dig
många fina Alla Hjärtans Dag i
ditt liv.. Kram å Puss !!
2017-02-14

  M.Eta
Tack detsamma!
2017-02-14

  ULJO
Love
2017-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP