Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Psaltaren 41:2-4 Egen bild från sopplunchen idag på Intiman i Västerås på alla hjärtans dag till förmån för nattcafe' och hemlösa.


Gud välsignar dem som tar hand om fattiga och svaga.


Han hjälper dem när de råkar ut för svårigheter.

Han skyddar dem och håller dem vid liv.

I hela landet ska man tala om deras lycka,

och Gud kommer inte att utlämna dem

till deras fiender.

Han vårdar dem när de är sjuka

och lindrar deras plågor och bekymmer.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-02-14 14:50



Bookmark and Share


  mare VIP
Så sant!
2019-04-01

  Eva Helene VIP
Mycket tänkvärt detta!
2017-02-15

  Salvation Pepper
Goda gärningar.
2017-02-14

    ej medlem längre
Varma och trygga ord.
2017-02-14

    ej medlem längre
Mycket fint! Det är värda all välsignelse! Det är särskilt värdefullt när myndigheterna medvetet struntar i dessa människor!
2017-02-14

  Goraxy 89 Orion VIP
Ja - Han lovade göra det och vi skulle vara hans händer och fötter eller ibland livräddare - Men vem bryr sig?
2017-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP