Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Romantic Love song

Ljudlös faller Julia från balkongen Ute vid floden förfryser svanen Sången har tystnat




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 404 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2017-02-14 17:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag längtar efter våren nu, då det finns värme och säkert en lovsång.
Du fångade vintern träffsäkert!
2017-04-11

  ULJO
En vacker skildring om liv som tar slut och sorgen, saknaden för den som blir lämnad kvar. Svanar lever ju i tvåsamhet livet ut.
2017-03-14

  Goraxy 89 Orion VIP
När allt tar slut - eller - "Romantic requiem" likvaka etc !
2017-03-03

  aol
Starkt berörande borrar sej skriften mot hjärtat,
2017-03-01

    ej medlem längre
jag sällar mig till hundra bakom Alice's kommentar här... tycker mycket om denna dikt, klar som dagg, vacker! applåder och bokis! tack.
2017-02-28

    ej medlem längre
Vackert men sorgset
Romeo försvunnen
2017-02-19

    ej medlem längre
Gillar texten!
2017-02-15

    ej medlem längre
svanar är minst två.
2017-02-14

  alicja lappalainen VIP
..en ironisk skildring av kärleken som tagit slut och var oproportionellt romantisk till den kalla verkligheten. En mycket fint skaldat distans till sina egna känslor. Applåd och bokmärke

2017-02-14

  Marita Ohlquist VIP
Dramatisk text, som den sista scenen i en teaterjäs eller slutet på en film!
Bra skrivet.
2017-02-14

  OT
Vackert skaldat!
2017-02-14

    Sefarge VIP
Drama i det tysta!
Men bortom är
Det någon månad
Till återföreningen
Startar igen!
:)
2017-02-14

  Salvation Pepper
Dramatiska scener med efterspel.
2017-02-14

    jaybird
En vacker skildring av svanesångens uteblivna eko.
2017-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska