Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Happy Valentine's Day ...

 

 

 

back and back again

our sweet souls land in our hands

beautiful surrender




Fri vers av Rise Little One
Läst 312 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-02-14 19:34



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Snygg.tä och vackert och man får hoppas att det håller i.. Släpp inte taget!

Snyggt skrivet!
2017-02-22

  Nils-Robert
Fina rader om det vackra
2017-02-21

  Fem hjärtan VIP
Ljuvliga rader!
2017-02-19

  Lars Hedlin
Underbar text!
2017-02-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Ljuvligt vackert diktat på Alla Hjärtans Dag!
2017-02-15

  M M Mannheim VIP
Och valentindagenså ursprung fick lida martyrdöden år 269!

2017-02-14

  Quasimodo
Skönt för själar här!
2017-02-14

  Marita Ohlquist VIP
I den bästa av världar!
2017-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One