Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet att du känner det också

 

Framåt kvällen

När dagen tystnar

Och allt som är kvar är du

Då saknaden gör sig påmind

Tomheten blir salig

I det tysta känner vi samma




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 346 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-02-14 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson