Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i ett nu

 

 

stiltje

lämnar

dimmor vibrerar

oknytt vrålar

man må rida rädslan

andfått

över bron till

utanför

himlar flimrar

förbigående

rymmer rasar

hinner vi

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-14 23:41



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
ett ögonblick av en ångestfylld och febrig rörelse.
2017-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg