Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På riktigt och låtsas

Vi drar åt så olika håll, sa han
när jag hade dragit till honom
och han drog ifrån mig
och bedrog mig
Och när jag sedan går vidare,
inleder en ny relation på skämt,
på låtsas,
önskar jag att det hade varit vi
som var på låtsas.
Om vi hade låtsats hade jag inte haft några riktiga förväntningar
aldrig begärt några riktiga sanningar
eller löften
Och jag hade inte tappat tron på att något kan vara
på riktigt.

Istället smyger jag mig fram,
och undrar
om jag ens kan lita på
det jag har på låtsas.




Fri vers av nattfjaeril
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-15 12:07



Bookmark and Share


  Wolf Wallström
Låtsas lek är beständigt och kan plockas fram när jag helst önskar.
Löften, sanningar, är bara, för stunden och ges för att få något tillbaka.
2017-02-15
  > Nästa text
< Föregående

nattfjaeril
nattfjaeril