Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svek

En sol betyder inget
Mörkret skymmer allt som kommer i din väg
Solen trycker in dig i ett hörn
Du är ansvarslös och försvarslös
Utan själ är det tomt i kroppen
Dina sår smärtar i solskenet
Men ingen märker något
Mörkret växer i takten du krymper
Du krymper i takt med hur solen stiger
Dagen är den värsta tiden
Elden i dig har blivit glöd
Men ingen blåser för att få fyr på dig igen
Alla tittar bort, eller tittar ned
Låter andra dö för att slippa skämmas
Du önskar dig ett eget land
Där du är fri att skrika, fri att slå
Jag skulle hata dig om du gjorde det nu
Jag är som dem, redan slut




Fri vers av kattdrottningen
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-15 12:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och då kom vattnet, ja då kom havet,
Fenix av eld lärde sig flyga igen även som han nu var eldlös rök.
2017-02-16
  > Nästa text
< Föregående

kattdrottningen
kattdrottningen