Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är ditt jag, mitt du?

Ditt jag
gör mig gladare

Ditt jag
gör mig starkare

Ditt jag
låter mig se
lite klarare
på livet

Behöver jag dig?
Stundom

Vill jag ha dig?
Innerst inne
Tveklöst
Oupphörligt




Fri vers (Fri form) av Memento Vivere
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-15 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Memento Vivere
Memento Vivere