Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM EN BLIXT FRÅN KLARBLÅ HIMMEL

SOM EN BLIXT FRÅN KLARBLÅ HIMMEL

Som en blixt från klarblå himmel
Kom hon in i mitt liv
En flicka glad och och vacker
Tänk att hon en dag bli min
Alla åren utav saknad
Av en vän att hålla i hand
Blev nu verklighet och jag är världens lyckligaste man

Som en blixt från klarblå himmel
Kom hon in i mitt liv
En flicka glad och och vacker
Tänk att hon en dag bli min
Alla åren utav saknad
Av en vän att hålla i hand
Blev nu verklighet och jag är världens lyckligaste man

Det var hon och ingen annan som gav mig ögonkast
Det var hon som fick mitt hjärta att slå volter i en hast
Och all den värme som hon gav mig
Alla vackra ord hon sa
Det fick mig att bli lycklig varje natt och dag

Som en blixt...
Som en blixt...

Det var hon...
SOLO
Det var hon...
Det var hon..

15-2-2017
Bo Grapenskog






Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knoparemoj
Läst 412 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-15 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj