Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv

Har du inget liv?






Du är mitt liv sedan jag förälskade mig i dig!




Fri vers (Fri form) av M:tin
Läst 404 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-02-15 19:49



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert
2017-03-03

  Karina"Kia"
Kärleken till sig själv är större än man kan tro!

Snyggt skrivet!
2017-03-03

    ej medlem längre
En riktig kärleksförklaring!
2017-02-15
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin