Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spunnet socker

Min första kyss
var underbar
som smak av sötma
gav du mig svar
dina läppar mot mina
röda som bär
en känsla i kroppen
tror jag var kär

Min första dans
ett steg mot ljuset
du förde så bra
in i lyckoruset
som spunnet socker
din arm om min hals
så hårt till varandra
en smäktande vals

Mina första ord
i blygsamt förvar
jag älskar dig
du är så underbar
några ord på papper
en mening så skör
du är mitt allt
kom och mig förför

Min första blomma
en ros röd som blod
tecknet på kärlek
jag hoppas du förstod
en bukett till dig
för jag har dig kär
som spunnet socker
rosen din så skär

Mitt första svar
på ditt frieri
en framtid med dig
två ska vi bli
mot altaret snart
bara du och jag
du är min framtid
i vänligt behag

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 598 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-02-16 06:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket skört och vackert diktat
2017-02-20

  Ingrid Trolle
Vackert diktande
om första kyssen
2017-02-18

  överlevaren VIP
Underbara kärleken....orden spinner fint i dikten!
2017-02-16

  M.Eta
Tänk om inte kärleken fanns! Fint.
2017-02-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärleksfull minneskavalkad om första kärleken diktar du känslofyllt och fint om.
2017-02-16

  Anya VIP
Jaa någon gång ska vara den första för alla. Fin kärlek i orden.
2017-02-16

    ej medlem längre
Vackra varma minnesord.
2017-02-16

  Niliboy
Spunnet socker å lagomt sliskigt! Men jag föredrar Höga visan.
2017-02-16

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text från minnets arkiv!
2017-02-16

  Salvation Pepper
Gott med goda minnen.
De ger kraft.
2017-02-16

  Lars Hedlin
Så vaket och så fint
2017-02-16

  aol
Underbart berörande skaldat och så igenkännande vem minns inte sin först kyss ,
2017-02-16
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO