Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rör oss i ett ständigt nu



  

på det hela taget 

världen vilar vid

vår vandringsväg 

  

  

ordet

till vilket vi är handen

bär all det hjärtats dårskap 

 

 

 

 



vi borde vara




Fri vers av Per Rydberg
Läst 368 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-16 06:01



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Ja - Så exakt och så kärnfullt formulerat. Man bara måste Gilla Gilla
Suveränt!!!
2017-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg