Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Religiös Dynamik ?


Rosa Mystik


Gräva i Stoff, där
Liv brunnit, - komma
till Insikter, som tagit
oändligt många sekler
att förvärva i
ett, - flera Trollslag, -
ger en rosa Mystik !

Hemligheten bakom den
dolda Ovissheten ---
kopplar samman
Andemeningar, med
gemensamma Intressen;
över Distanser, som
Alla - utom jag - förstod,,,-

Har ingen jyst
karta i skallen;
Väderstrecken korsar i
Centrum, som tusentals
gnistrande strålar, - men
jag vet ej - i skrivande
stund - hur landet ligger!

Har överlevt, så-här
långt, å är, nu, redo för
ett 7-milasprång in
till Framtiden, som
alltid har väntat på mig,
Jungfrun, att bebåda det
Intet som togs för - heligt!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 410 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-02-16 06:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett jättekliv rakt in i det okända...undrar vad som kan möta där...en stor överraskning kanske...
2017-02-17

  överlevaren VIP
Oj, hej och hå....GILLAR!
2017-02-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Som en stridande soldat, tar du dig oförväget fram i livet, med alla dess vedermödor!
2017-02-16

    ej medlem längre
Ännu en kraftfull och bra text från Dig!
2017-02-16

  Marita Ohlquist VIP
Härligt avslut på texten, förmedlar livslust och livsglädje!
2017-02-16

  Lars Hedlin
Närvarande och bra
2017-02-16

  ULJO
Härligt ett sjumilakliv in o framtiden. Vad får du allt ifrån?
2017-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf