Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google! Nakenhet förekommer :)


I wake you up with a song!

I know i going to love you

When i hold you i am in heaven

 

Nothing can stop the feeling

And no one can put us apart

 

Hold my hand and lets dance

I caress you so sweet

 

In our hearts it is bright

And we know it is so right

 

In so many different words

The future is an eco

 

The past is moving out

I wake you up with a song

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin 2017-02-14




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 342 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-02-16 09:01



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Underbar känsla i dina ord.
2017-02-21

  Åse Tropp VIP
Klokt och varmt skrivet!
2017-02-19

  Goraxy 89 Orion VIP
Nicely done!!!
2017-02-18

  Maiah VIP
Hoppfullt jättefint
2017-02-16

  Rise Little One
Ljuvlig känsla!
2017-02-16

  bumerang

Härlig inlevelse.
En konstart du behärskar.
2017-02-16

    ej medlem längre
Underbart i ord och sinne!
2017-02-16

  Marita Ohlquist VIP
Att ta vara på och njuta av det som är!
2017-02-16

    ej medlem längre
Kärleksfullt.
2017-02-16

  alicja lappalainen VIP
beautiful..
2017-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin