Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 32


* I SOLNEDGÅNGEN



Prydnad
I sanden
på stranden,
solnedgången
höll oss fången,
bäddar för
att vi gör
varandra störst,
sätter först
den andras mening,
vad den andra vill,
och strävar till
en evighets förening.
*
Dikten uppläst
Logotype för Poeten Salvador
 

- Poesi från Alvesta -




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-16 08:51



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fina tankar i bra komposition!
2017-03-16

  Marianne Räf
Denna gillar jag ! Det den tar
upp tänker jag mkt på !! :)
2017-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP