Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 33


* MED SAMMA SLAG


Prydnad

Mitt hjärta slår
med samma slag
som ditt,
min svärta
blev en dag
till vitt.
Blicken leker,
fingrar smeker
naken hud
med bud
att kärleken är sann,
att livet vann.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
- Poesi från Alvesta -




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-19 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP