Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 35


* VAD ÄR VIKTIGT?


Prydnad

Nej,
jag orkade inte bädda idag.
Du säger att jag måste bädda.
Men, herregud,
ingen är ju hemma dagtid,
ingen ser sängen.
Du säger att vi vet
att sängen är obäddad.
Det räcker.
Och jag är svarslös.
Tänker
att kanske är
det oviktiga det viktiga.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
- Poesi från Alvesta -




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-23 05:54



Bookmark and Share


    Mim
Det antar jag, att det oviktiga är det viktiga, när jag skriver, vad bra, att du kanske har förstått det också :)
2017-03-28

    Mim
Wow!
2017-03-28

  Minkki VIP
här ett svar till räddning ;)
kvalstren dör bara om sängen står obäddad långt in på dagen - här i öst rekommenderas vi att inte bädda :)

2017-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP