Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden NU

Tiden Nu är vad vi har...
vi drömmer om morgondagen
dess äventyr och livets under.
Trots att Nu är vad vi har,
springer så många och så fort...

Var?

Varför denna oändliga stress,
denna ständiga jakt?
Vad är det man jagar?
Vad är det som jagar?
Min dröm är att finna frid i detta nu...
att stilla vända min blick mot solens värmande strålar
låta dem befrukta mitt inre
med glädjen och hoppet som ljuset bär!




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-16 16:17



Bookmark and Share


    AA VIP
Både en hoppfull och fridfull dikt. Ta vara på det enkla och försök njut av att bara vara.
2017-02-22

  Alexius Sjöberg
Låt oss veta om du lyckas med denna fantastiska bedrift. Tack för dikten!
2017-02-21

    carinamnm
Väl skrivet!
2017-02-19

    ej medlem längre
Underbar text - frid
2017-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion