Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppsatser

Släpp taget och gå vidare.
Lätt sagt och mycket svårt att genomföra.
Texter och titlar flyger förbi och i periferin finns svaret.
Ut i tankarnas galax, dit ingen hittar.
Frustrationen är det som för mig vidare. Ett bränsle i raketen som dundrar fram med målet i fokus, ljusår borta.




Prosa av Eliaskvarn
Läst 234 gånger
Publicerad 2017-02-16 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eliaskvarn
Eliaskvarn