Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara lite kvar

 

Sen höjdes ridån

Alldeles ensam på scen

Vrålande om allt som gått fel

Bara för att stillsamt kallas hem

Genom tunnlar en gång fulla av liv




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-16 19:52



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Stark, smärtsam, berörande!
2017-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson