Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runt vind

Alla dessa svängande kvarnvingar
Debattörer, krönikörer, och proffstyckare
som över landet vrider sina vidriga vingar
luftjabbar och sträcker sig mot vind

Folkets sanna röst mot etablissemanget!
stormar de runt i kosmetisk polemik
och ler sedan föraktfullt sina sneda leenden
genom springorna i media-rundgången

Hånet mot världens samlade tyckande tar plats
genom ännu en populistisk krönika
där kroppsarbetare, arbetslösa och andra meningar
sedan kan hackas och malas genom skamlöst lyxtiggeri

Men folket förbannar inte längre vinden
folket har kommit att förstå sig på det djävulska gnisslet
som finns mitt ibland oss och bara slänger och slänger
Oljudet, som maler ner

Dissonansens,
som inte ens papperskorgarna vill hålla

Roterande smuts, omslutet av ändlös vind




Fri vers (Fri form) av Robert Jonsson VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-02-16 20:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är mycket som inte är som det ska...texten känns som en protest...
2017-02-27

  Andreas db Gustafsson
Fint.
2017-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Robert Jonsson
Robert Jonsson VIP