Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

/// Ännu en essay [121/ /25] på gång. Tydlig… en.

{

Term-

en /// inne-

håll-

er

tre [3] <^tecken. Color <27/ /70> FUNGÉRAR.

Okay <121/ /11100> . Enligt (29/ /22) manualen.

}

‹-----------------------------[ff]-----------------------------›

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 135 gånger
Publicerad 2017-02-16 20:46



Bookmark and Share


  farbror zwed



‹--------[ff]--------›
    {
    Ba+ FUNGÉRAR.
    }
‹--------[ff]--------›



2017-02-16
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed