Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag blundar, finns du då?

Om jag blundar
Finns du då?

Om jag låtsas som om du inte finns
Slutar du då existera?

Om vi slutar att se orättvisor
Betyder det då att vi löst dem?






Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-16 22:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
De finns vi måste alltid protestera mot dom
2017-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion