Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriv mig en dikt om kärlekens låga

Skriv mig en dikt
Om kärlek och sång

Sjung mig en sång om glödande kärlek
Om passionens lågor så heta

Håll mig i din brinnande famn
Kyss mig mitt hjärta, min älskade

Dansa med mig
en tumlande, virvlande dans
Glömsk av kärlek
Drömsk av kärlek
låter vi världen sköta sig själv
Kvar är du
Kvar är jag

Du blir jag
Jag blir du
Vi är ett
Är nu




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-17 00:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så underbar sång hjärtat sjunger av lycka
när jag läser
2017-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion