Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Entomologi

Du rör dig lamt för att uppnå målet
Du flyger inte högre än till taket
Du granskar veckans vandrande pinne
Genom den sparsamma berömmelse du besitter

Du håller hov enligt säsongens liturgi
För att inte ses som lösaktig
Du är inte synbart ute efter kroppar
Utan siktar in dig på intellekt

Det är med saknad stolthet
Du låter dig hänföras
Av avtrycken de ger
På dina kuddar

Din ålder har sprickor
Där under kläderna och doften
I din minskande drömvärld
Är du en drottning med lasso

I den värld du känner
Gör du upp en eld
Deltar i kockprogram och syr för TLC
Vecka ut och vecka in

Du fantiserar om orgasmer
Bland de som lyssnar
Fast du borde nog känna dig
sliten vid det här laget

Det finns ingen sensmoral
En galen värld gör oss
Bara skyldiga till sans
En kung och drottning bland drönare




Fri vers av Arvast
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-17 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast