Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ebba Bush är inte en politiker-broiler.

Ebba Bush är inte en politiker-broiler.

Måste invända mot Lars Magnussons kritik att Ebba var med i Så ska det låta. Hon ska vara politiker. Punkt! Slut! Det låter väldigt auktoritärt. Nästan lite militäriskt.
Jag är av den uppfattningen att politiker borde också komma vanligt folk nära. Är man sen så bra som Ebba Bush är. Då tycker jag att det är ett slöseri att inte svenska folket få höra en sådan fin pipa. Att politiker ställer upp och inte ha något att leverera det är en skillnad. Musik kanske inte Lars Magnussom förstår sig på. Det är något som får många själar att förstå att allt inte handlar om politik,bevare oss väl för det. Det var inget käckt inhopp som du påstår du låter som en gammal skollärare. Det var ett proffisgt inhopp.
Löfven har inte en chans jag vill inte höra någon barnvisa med honom. Kanske i så fall: Mors lilla Olle i skogen gick läpparna blå utan Moderaterna han fick.
Jag menar det ena förutsätter inte det andra. Vi borde få se lite mer glädje i Sverige inte bara tråkigheter. Politik i all mening är väldigt bedövande tråkigt. Musik lättar upp det,det finns musik för varje tillfälle. Får inte vi människor vara glada i detta land? Eller ska vi alltid gå med mungiporna nere.

Det kanske beror på att du känner inte musikens makt. Den ger oss mer än vad politik nånsin kan ge oss. Musik är något som sätter sig i hjärtat politik är något som får hjärtat att sätta sig i vrångstrupen.
Ett ode till Ebba Bush för hennes proffsiga framträdande.

Bo Grapenskog




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Knoparemoj
Läst 400 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-17 07:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj