Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När själen får vingar

När man kliver upp ur kroppens fängsel

så får själen vingar

Det finns så mycket att erfara däruppe

Och som man säger i Småland:

"The sky is the limit"

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-17 12:37



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Med den lyriska
Fjäderdräkten i behåll
Kan man alltid lyfta sig
Lite extra!
:)
2017-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP