Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FREDAGSMYS

God morgon denna soliga FREDAG. I morgon en alldeles vanlig helgdagsafton.
Oxveckorna tynger, det är långt kvar till Påskhelgen. Längtan till något annat
än vardagen hägrar.
Hur skulle det vara om ni tog tid att träffa och umgås med era nära
och kära i denna helgen, bara umgås, utan krav och pretentioner.
Skippa drogerna och spriten i helgen, varken rött eller vitt hjälper
mot den Existentiella ångest som vi ofta drabbas av när ledigheterna blir för långa.
Besök gärna någon gammal (kanske en lite sur och senil) släkting det brukar
pigga upp.
Man känner sig så fräsch och lycklig efteråt.

© Bosse 17 februari 2017.








Prosa (100-ordare) av Bossepoet från Österbotten
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-17 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten