Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Folkskämt åsido )


Fråga Lund. 1



När väger en människa mest?

















Svar: När man trampar
Någon på tårna!




Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-02-17 12:59



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Underbart!
2017-04-30

  henke_r
Snyggt! :)
2017-02-18

  Goraxy 89 Orion VIP
AAAOOOUUUHH - AJAJAJJJ-AJAJAJ !!!!!
2017-02-17

  Valter Örn VIP
Och skriket blir så högt så det slår Luuk för öronen ;)
2017-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP