Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DELAKTIGHET

jag har en delaktighet

mitt i all alienation

en egen plats som jag vet

finns inför Faderns tron

en stark förbindelselänk

fördold för alla utom oss

den är en underbar skänk

som får min själ att komma loss

 

 

LARZ GUSTAFSSON  16/2 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 303 gånger
Publicerad 2017-02-17 13:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skönt att veta när tiden är svår!
2017-02-17

    ej medlem längre
Härligt för själen
2017-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP