Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi måste alla dö


Det glesnar i leden

Krämpor
sjukdomar
dödsfall i närheten
så sorgligt
så tungt

entusiasmen slocknar
för de flesta

vi måste alla dö
så är det ju
men lev
så länge du kan




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-17 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP