Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har blivit över!


Knäpp Vals


Har kämpat mot Djävulen
i tider som försvunnit...
Upplever mig bestulen!
Kanske, har jag, ock, brunnit --
-- på Påsken å på Julen!

Är inget fel på Judar !
De är som alla andra.
Finns båd´ fanskap å gudar
ibland oss Allesammans,
i månskensbleka skrudar !

Jag är så lik min Pappa !
Han skapa´ mig med Mamma.
I nåra kåt-juck, - rappa, -
så uppstod det en "flamma", - -
-- mitt hjärta börja´ klappa...-

-... å -skoningslöst- var jag där.
De tände stearinljus ---
till deras lilla Affär.
Å, som i ett hettans rus,
jag stilla´ deras Begär !

Det knäppa är att JAG ej
är till-låten å ha sex!
Många gör det, väl, så säg!
Fast, mina känslor, - de släcks, --
-- som missunnades de mig !!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 369 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-02-17 18:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Rått och avskalat
2017-02-20

  H.C.B
tänk om du vore här just nu *suck*
2017-02-19

  överlevaren VIP
Nakna längtansfulla ord....
2017-02-18

  bumerang

Så bra skrivet.
Naket och fullständigt ärligt.
Ett rop.
2017-02-18

  Salvation Pepper
Betänksamt. Få har allting alltid. Missunnsamheten är ett otrevligt monster.
2017-02-17

    ej medlem längre
Ja livet är orättvist många gånger när andra bestämmer...man vill ju själv ha rätt till sitt liv!
2017-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf