Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slingor

Vårar och drömmar

Gräs och mossa blottläggs
Snöns sista sjok
Solen vinner
Kristallerna blir droppar

Vi har gått runt

Några flytbryggor vilar på stranden
En stor gul rutschkana
Först om några månader
Tänker någon på bad

Det är tyst
Alla andra gör något annat
En fågel kvittrar i en gles trädkrona
Terasserna är tomma på campinggäster
Elskåpen står för sig själva

Vi minns vilka vi är

Solen värmer oss
Kall luft trotsar samtidigt
En heldagsutflykt?

Det är flera platser jag förknippar med stunder




Fri vers av DavidM VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-02-17 20:05



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
Rofyllt. Den där intensiva tystnaden som man bara finner i naturen beskrivs fint.
2017-04-19

  Janina Kaminska
Fint skrivet. Vackra naturbilder.
2017-02-22

  Solstrale VIP
Att ta ett dopp i mars, detta för att vintern ska ge vika, som en tradition jag och mina vänner tyvärr upphörde med för ett par år sedan... Kanske ska vi på poeter.se införa poesi-bad i mars?

Vackert skaldat!
2017-02-17
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP