Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Filosoferar över innebörden. Betyder inte att man är feg eller eftergiven. Jag tror alla människor har sina ödmjuka stunder.


Ödmjukhet

Modest utan stolthet eller arrogans
Accepterar livet som det är
Är inte narcissist eller egenkär
Kräver ingen beundrarsvans

Har förhållningssätt i balans
Ingen självömkan finnes här
Ser till medmänniskan kär
Håller till Egot en distans

Livet är inte alltid en dans
Ingen bitterhet i  hjärtat när
Fastän hjärtat kanske skär
Ibland måste man ta sin chans

Skattar sig lycklig trots dålig ans
Hjälper alla båd när och fjär
När du behöver så finns en där
Ser storheten i allt som fanns




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2017-02-17 21:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Menar du att du motsvarar denna beskrivning?
2017-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP